Καταδικάστηκε ο συνταξιούχος που είχε πυροβολήσει δικηγόρο στη Θεσσαλονίκη


Με ποινή κάθειρξης 20 ετών και έξι μηνών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, ο 76χρονος συνταξιούχος, ο οποίος είχε πυροβολήσει και τραυματίσει έναν 45χρονο δικηγόρο, τον περασμένο Φεβρουάριο στη Θεσσαλονίκη.
Δυσαρεστημένος με τον χειρισμό της υπόθεσής του από τον δικηγόρο υποστήριξε κατά την απολογία του πως ήταν ο 76χρονος συνταξιούχος, ενώ αρνήθηκε πως είχε πρόθεση να δολοφονήσει τον 45χρονο.
Ο συνταξιούχος καταδικάστηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αλλά και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ ισχυρίστηκε ότι το όπλο του εκπυρσοκρότησε κατά τη διάρκεια πάλης με τον 45χρονο δικηγόρο.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 76χρονος την 23η Φεβρουαρίου, πήγε στο γραφείο του θύματος και με το περίστροφο που είχε μαζί του, πυροβόλησε τρεις φορές τον άτυχο δικηγόρο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην κοιλιά, το μηρό και το δεξί χέρι. Στη συνέχεια παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.
Πηγή: dailythess.gr

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!