Μαρία Έλενα Κυριάκου: Η κόντρα με την Βανδή και η αποτυχημένη συνεργασία με τον Πλούταρχο

H Mαρία Έλενα Κυριάκου για την κόντρα της για Βανδή και παρασκήνιο Eurovision , μιλάει εναντίον της Δέσποινας Βανδή και θεωρεί ότι δεν την βοήθησαν στην Έλλαδα όσο της άξιζε.

Κάνει τα παραπονά της για την συνεργασία της με τον Πλούταρχο και φαίνεται να έχει μόνο παράπονα

H Mαρία Έλενα Κυριάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τζώρτζιας Παναγή και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Η Κύπρια τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορά για την όχι και τόσο καλή σχέση της με την couch της Δέσποινα Βανδή και την απογοήτευση που ένιωσε αλλά, την πρόταση που δέχθηκε έτσι ώστε να πληρώσει 100.000 ευρώ για να βγάλει δίσκο με γνωστό, Έλληνα μουσικοσυνθέτη καθώς και την προοπτική συμμετοχή της στην Eurovision με παραγωγό της Celine Dion!

Μεταξύ άλλων, για την Eurovision και την ενδεχόμενη δεύτερη συμμετοχή της είπε πως: “Μου έχει γίνει πρόταση για την Eurovision από τον μουσικοσυνθέτη της Celine Dion. Το κομμάτι το άκουσα, είναι πολύ όμορφο και είναι στις σκέψεις μου όποτε θέλω και είμαι έτοιμη. Το κρατικό κανάλι δεν το ξέρει ακόμα, είναι μια πρόταση από τον ίδιο και μένα. Γενικά όμως δεν υπάρχει διαφάνεια στην Eurovision”.

Η ίδια μίλησε για την περίοδο που ζούσε στην Αθήνα, τη συνεργασία της με τον Γιάννη Πλούταρχο και την παραίτηση της μιας και δεν μπορούσε να τραγουδάει στα μπουζούκια, λόγω ωραρίου και μουσικών επιλογών. Η Κύπρια τραγουδίστρια σχολιάζοντας τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει ένας καλλιτέχνης στην Ελλάδα αποκάλυψε

Παράλληλα, αποκάλυψε πως η πορεία της στην Ελλάδα δεν ήταν βελούδινη και ούτε βοηθήθηκε από την coach της, Δέσποινα Βανδή. Η κόντρα τους πυροδοτήθηκε και μετά από σχόλια της κυρίας Βανδή δημόσια εναντίον της. “Η Βανδή με κάλεσε να τραγουδήσω στο Voice και μου είχε κάνει παρατήρηση ότι ωραίες είναι οι συνεντεύξεις, ωραία όλα αυτά αλλά που είναι η δισκογραφία. Και ξέρει καλά η Δέσποινα ότι είναι πολύ δύσκολο για έναν καλλιτέχνη που είναι ένα χρόνο σε αυτό τον χώρο. Το είπε τηλεοπτικά και κόμπλαρα. Έχουμε χάσει επαφή τώρα. Οι coaches πλασάρουν τον δικό τους εαυτό, τρέχουν τα δικά τους, δεν θα τρέξουν ένα παιδί από talent show παρά μόνο στην αρχή”. Συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως “Περίμενα περισσότερη βοήθεια και στήριξη από την Δέσποινα Βανδή. Με στήριξε στην Euroviosion αλλά μετά χαθήκαμε”.

philenews


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!