ΜΑΤ στην Ευελπίδων -Οι συγγενείς της Δώρας προσπαθούν να εισβάλουν [εικόνες & βίντεο]

Αγριεύει η κατάσταση στην Ευελπίδων, καθώς συγγενείς και φίλοι της Δώρας Ζέμπερη προσπάθησαν να μπουν μέσα στο κτίριο.

Ενδεικτικό είναι πως στο σημείο βρίσκεται ήδη μία διμοιρία των ΜΑΤ προκειμένου να συγκρατήσουν το εξαγριωμένο πλήθος και να μην μπει κανείς στο κτίριο. 

Μάλιστα, κατά πληροφορίες, οι συγγενείς και οι φίλοι της Δώρας έχουν χωριστεί σε δυο ομάδες, η μια βρίσκεται στη μπροστινή είσοδο και η άλλη στην πλαϊνή.

Ο πατέρας, ο αδελφός της Δώρας  και άλλοι συγγενείς έσπασαν το πλέξιγκλας που υπάρχει στην είσοδο και με τα κομμάτια του πλαστικού προσπαθούν να σπάσουν τα παράθυρα και τις πόρτες και να μπουν στην Ευελπίδων. 

«Αφήστε τον στον λαό», φωνάζουν. 

Η αστυνομία από την πλευρά της προσπαθεί να απομακρύνει του ανθρώπους της 32χρονης εφοριακού από την είσοδο προκειμένου να μπορέσουν να μεταφέρουν έως το αυτοκίνητο της ασφάλειας τον 58χρονο.

Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι μόλις έφτασε ο δολοφόνος της κοπέλας στην Ευελπίδων επικράτησε χάος με τους εξαγριωμένους συγγενείς να του επιτίθενται. 

Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τον προστατεύσουν αφού πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί είχε έναν και μόνο σκοπό. Να εκφράσει την οργή του για το αποτρόπαιο έγκλημα με μπουνιές κλωτσιές και εκσφενδονίζοντας μπουκάλια.

Πρώτος ο αδελφός της άτυχης Δώρας πέταξε προς τον δολοφόνο νερό, ενώ καθώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούσαν να τον βάλουν μέσα στα δικαστήρια έπεσε, με το πλήθος να πέφτει επάνω του και να τον προσεγγίζει από το πλάι για να τον λιντσάρει. 

Η μητέρα της Δώρας, μάλιστα, τον πλησίασε από το πλάι κρατώντας ένα στυλό στο χέρι με σκοπό προφανώς να τον χτυπήσει στο πρόσωπο. 

«Αφήστε με να τον σκοτώσω. Είναι δολοφόνος. Σκότωσε το παιδί μου», φώναζαν η μάνα και ο πατέρας της 32χρονης.

«Αληταρά, φονιά, να πεθάνεις», φώναζαν. «Δεν θα ζήσεις», ούρλιαζαν άλλοι. 

«Δολοφόνε! Δεν θα γλιτώσεις από τα χέρια μου. Σκοτώστε με κι εμένα να πάω να βρω το παιδί μου», φώναζε η μητέρα της 32χρονης.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!