Η Ένωση Γονέων δήμου Κορδελιού Ευόσμου για τις συναντήσεις με τους συλλόγους γονέων




ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ
ΕΥΟΣΜΟΥ ‘’ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ’’
Ταχ. Δ/νση: Ολυμπιάδος & 17ης Νοέμβρη 2
Ταχ. Κώδικας  : 56224
Τηλ./Fax       : 2310-778028


Εύοσμος 28/11/2017
Αριθ. Πρωτ.:439

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος συναντήσεων της Διοίκησης της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Κορδελιού Ευόσμου «Αριστοτέλης» με τους Συλλόγους - μέλη της Ένωσης. Οι συναντήσεις έγιναν στις 6 Νοεμβρίου για τους Συλλόγους Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στις 20 Νοεμβρίου για τους Συλλόγους της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Η Πρόεδρος της Ένωσης και τα μέλη του Δ.Σ. παρουσίασαν τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες  της Ένωσης για την προώθηση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα σχολεία του Δήμου μας. Επίσης δόθηκε η ευκαιρία εκτενούς συζήτηση για θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας σχετικά με τις εξελίξεις στην Παιδεία ενώ παρουσιάστηκαν νέες δράσεις και εκφράσθηκαν ιδέες, σκέψεις και προτάσεις για τη βελτίωση της λειτουργίας των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων. Τέλος έγινε παρουσίαση απ΄ όλους τους Συλλόγους, των προβλημάτων που εξακολουθούν και απασχολούν τα σχολεία όσον αφορά κυρίως θέματα συντήρησης κτιριακής κατάστασης, υγιεινής και υλικοτεχνικής υποδομής, καταθέτοντας τα παράλληλα και εγγράφως.
Η Ένωση δεσμεύθηκε ότι θα αποστείλει εκ νέου σχετικό έγγραφο με τα προβλήματα αυτά, με το οποίο θα ενημερώνει τη Διοίκηση του Δήμου, τις Δημοτικές Σχολικές Επιτροπές καθώς και τους δημοτικούς συμβούλους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Κορδελιού Ευόσμου «Αριστοτέλης» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για ακόμη μία φορά όλα τα μέλη των Διοικήσεων των Συλλόγων που παραβρέθηκαν στις συναντήσεις και δηλώνει ότι θα είναι πάντα στο πλευρό όλων των Συλλόγων, στηρίζοντας με κάθε μέσο το έργο που με ανιδιοτέλεια και με προσωπική συμμετοχή και θυσίες των γονέων, φέρουν σε πέρας για το καλό των παιδιών μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
Αγγελική Ζαννίκου
Ο Γεν. Γραμματέας
Ιωάννης Ρετζέπης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!