«Είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν» -Φοιτήτρια προκάλεσε οργή στα social media [εικόνες]

Οργισμένες αντιδράσεις χρηστών των social media προκάλεσε μία φοιτήτρια από το Μάντσεστερ, η οποία θεώρησε ότι μπορεί να κάνει κακόγουστα αστεία με την υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚαν.

Η Χάριετ Μπρουκς ισχυρίστηκε ότι είναι το κοριτσάκι που είχε εξαφανιστεί στην Πορτογαλία το 2007, δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες για να στηρίξει τους ανυπόστατους ισχυρισμούς της.

«Συνήθως δεν πιστεύω σε θεωρίες συνωμοσίες, αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν», έγραψε σε ομαδικό chat και ακόμη και οι φίλοι της την χλεύασαν. Εκείνη όμως συνέχισε. «Είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν και δεν ξέρω τι να κάνω», έγραψε.

Στη συνέχεια δημοσίευσε φωτογραφίες της, αναφέροντας το έχει το ίδιο σημάδι και στο πόδι με το κοριτσάκι που είχε εξαφανιστεί. Γρήγορα, οι αναρτήσεις της πήραν έκταση στα social media, με αποτέλεσμα πολλοί να αντιδράσουν με οργή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα η μικρή Μαντλίν θα ήταν 14 ετών, ενώ η Μπρουκς είναι ήδη φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο του Λιντς.

Μετά τις αντιδράσεις η Μπρουκ απάντησε ότι η ανάρτησή της ήταν ένα αστείο.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!