Εθνική συνεννόηση θέλουν 7 στους 10 σε δημοσκόπηση

Υπέρ της εθνικής συνεννόησης για τη μεταμνημονιακή περίοδο τάσσονται 7 στους 10 ερωτηθέντες, σύμφωνα με το «Βαρόμετρο» της MRB για το 2018 και λογαριασμό της Realnews. Πάντως, το 66,3% θεωρεί ότι η τυχόν έξοδος από το μνημόνιο δεν θα είναι καθαρή και θα απαιτηθεί πιστοληπτική γραμμή στήριξης.

Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία, εθνικό διάλογο και συνεννοήση φέρεται να θέλει το 82,9% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, το 75,8% των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, το 78,7% της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, το 72,7% του ΚΚΕ, το 76,9% του Ποταμιού, το 80,2% των ΑΝΕΛ, το 64,5% της Ενωσης Κεντρώων.

Σημειώνεται πως το 63,5% όσων αναφέρονται στην αδιευκρίνιστη ψήφο αποτελείται από ψηφοφόρους όλων των κομμάτων, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας.

Ακόμη, το 60,9% των πολιτών δεν πιστεύει ότι η χώρα θα βγει στις αγορές το αργότερο μέχρι το 2018, ενώ το 25,8% πιστεύει ότι η χώρα θα βγει στις αγορές εντός του νέου έτους.

Στην ερώτηση «εάν σας δινόταν η ευκαιρία να φύγετε από τη χώρα θα το κάνατε;» το 63,7 απαντά σίγουρα ή μάλλον «όχι» και το34,3% σίγουρα ή μάλλον «ναι».


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!