Σοκ στον δημοσιογραφικό και πολιτικό κόσμο από τον χαμό του Βασίλη Μπεσκένη
Η είδηση του θανάτου του Βασίλη Μπεσκένη, ενός πολύ αγαπητού δημοσιογράφου, έχει βυθίσει στη θλίψη τους συναδέλφους του και όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν. Με μηνύματά τους στα social media, οι δημοσιογράφοι εκφράζουν την οδύνη τους για τον ξαφνικό χαμό του Βασίλη.
Μόλις χθες, ο Βασίλης Μπεσκένης βάπτισε τον μικρό του γιο, γεγονός που κάνει ακόμη πιο τραγικό το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του.
Οι εργαζόμενοι στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και στο protothema.gr εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Μπεσκένη.
Για την απώλεια του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, η ΝΔ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος τόσο πρόωρα και τόσο ξαφνικά είναι δύσκολο να βρεις λόγια. Ο δημοσιογραφικός κόσμος, αλλά και όσοι τον γνώριζαν προσωπικά είναι σοκαρισμένοι από το θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη.
Ο Βασίλης σε όλη του την πορεία ξεχώρισε για το ήθος, τον επαγγελματισμό και την ευπρέπειά του. Μα πάνω απ’ όλα για την αληθινή αγάπη του για τη δημοσιογραφία.
Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μας».
Αρνουμαι να το πιστεψω. Ειναι τοσο αδικο...Καλο ταξιδι Βασιλη
— Katia Makri (@katia_makri) 17 Δεκεμβρίου 2017
Είναι σοκ. Ο Βασίλης Μπεσκένης τίμησε το επάγγελμά μας με το ήθος & την ευγένειά του. Δύναμη στην οικογένειά του.
— Lina Papadaki (@Lina_Papadaki) 17 Δεκεμβρίου 2017
Είμαστε συγκλονισμένοι. Ο Βασίλης Μπεσκένης αγαπούσε την δημοσιογραφία με πάθος και είχε πάντα το θάρρος της γνώμης του. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
— Παύλος Χρηστίδης (@christidisp) 17 Δεκεμβρίου 2017
Ο Βασίλης Μπεσκένης ήταν ένας από τους καλύτερους μου φίλους. Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ! Τώρα πρέπει να στηρίξουμε την οικογένειά του και κυρίως τον γιο του, που δεν πρόλαβε να χαρεί ο ένας τον άλλον. Καλό ταξίδι φίλε. Εις το επανιδείν
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 17 Δεκεμβρίου 2017
Αντίο Βασίλη μου...
— Chiotis Vasilis (@ChiotisVasilis) 17 Δεκεμβρίου 2017
Ελπίζω να συνεχίσεις να μου στέλνεις μηνύματα στην εκπομπή και να μου κάνεις πλάκα...https://t.co/89WWhTXUvy
Πηγή: www.madata.gr