Έκρηξη βόμβας στο Εφετείο Αθηνών

Υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα άγνωστου άνδρα στην εφημερίδα μας και σε ενημερωτική ιστοσελίδα. Αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν έγκαιρα την περιοχή. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ενώ γίνεται έλεγχος για το μέγεθος των ζημιών.

Άγνωστος άνδρας που μιλούσε σχεδόν συλλαβιστά τηλεφώνησε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» στις 02.51. και με ελαφρώς παραμορφωμένη φωνή ανέφερε: «Δεν είναι φάρσα, δώστε προσοχή, σε 40 λεπτά στην οδό Λουκάρεως στο Εφετείο Αθηνών θα εκραγεί βόμβα». Αφού αναρωτήθηκε αν από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής τον ακούει κανείς και αφού έλαβε την απάντηση «ναι» από τον εργαζόμενο μας στο τηλεφωνικό κέντρο, συνέχιζε ζητώντας να εκκενωθούν και τα δύο κτίρια, γιατί η βόμβα θα εκραγεί σε 40 λεπτά.

Είχε προηγηθεί ανάλογο τηλεφώνημα στο ειδησεογραφικό σάιτ, zougla.gr.

Eιδοποιήθηκε η άμεση δράση και αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή και την απέκλεισαν.

Στις 03.25 εξερράγη βόμβα στην οδό Λουκάρεως, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες στην αστυνομία, από την περιοχή πέρασαν δύο άτομα με μοτοσικλέτα που άφησαν μια τσάντα.

Ο άγνωστος που τηλεφώνησε στην εφημερίδα μας, δεν ανέφερε κάποια οργάνωση.

Έλεγχος για το μέγεθος των ζημιών, πραγματοποιείται στο Εφετείο Αθηνών.  


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!