Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Μεσημεριανό... ελ κλάσικο στο «Μπερναμπέου»

Μερικοί από τους καλύτερους και τους πιο σπουδαίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη θα... πατήσουν σήμερα το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για το μεγάλο ντέρμπι της Ισπανίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης στο -11 από την Μπαρτσελόνα, θέλει να ψαλιδίσει τη διαφορά για να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε αν περάσει αλώβητη, τότε είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Το ντέρμπι όμως σήμερα θα είναι ιδιαίτερο... Δεν θα ανάψουν προβολείς στη Μαδρίτη. Και αυτό διότι η σέντρα θα γίνει μεσημέρι (13:00 τοπική, 14:00 ώρα Ελλάδος, Cosmote Sport 2HD) για χάρη των ακριβοπληρωμένων τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην Ασία.

Με το εναρκτήριο σφύριγμα να δίνεται στις 19:00 για τη Σανγκάη ή στις 17:30 για το Νέο Δελχί, υπολογίζεται ότι περίπου 650 εκατ. άνθρωποι θα παρακολουθήσουν τηλεοπτικά την αναμέτρηση, δηλαδή ένας στους δέκα κατοίκους του πλανήτη!

Ο Μέσι, μετά τη μέτρια (για τα δικά του δεδομένα) περσινή χρονιά, φέτος έχει επιστρέψει σε επίπεδα... χρυσής μπάλας! Είναι πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 14 γκολ, έχοντας μοιράσει παράλληλα και πέντε ασίστς προς τους συμπαίκτες του. Αντιθέτως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει νωθρό α' γύρο με μόλις 4 γκολ. 

Θετικά νέα για τον Ζινεντίν Ζιντάν, καθώς θα έχει στη διάθεσή του τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μπορεί να προπονήθηκε μόνος του όλη την εβδομάδα, αλλά χθες δήλωσε έτοιμος. Για τη «βασίλισσα», επιστρέφουν από τιμωρία οι Σέρχιο Ράμος και Κασεμίρο, ενώ διαθέσιμος αναμένεται να είναι και ο Βαράν. Πιθανή ενδεκάδα για την Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος, Ίσκο, Μπενζεμά, Ρονάλντο.

Χωρίς σημαντικά προβλήματα και οι «μπλαουγκράνα». Μαζί με τους μακροχρόνια απόντες Ντεμπελέ και Ουμτιτί, θα μείνουν εκτός και οι Αλκάθερ, Ντεολοφέου. Θέση βασικού στο κέντρο της άμυνα αναμένεται να πάρει ο Βερμάελεν. Πιθανή ενδεκάδα για την Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο, Πικέ, Βερμάελεν, Άλμπα, Ράκιτιτς, Παουλίνιο, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Μέσι, Σουάρεζ.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!