Συμπλοκή στα Διαβατά

Βίαιο περιστατικό και συμπλοκή του Χριστόδουλου Ξηρού με αρχιφύλακα των φυλακών Διαβατών, όπου κρατείται, σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου. Νομικοί κύκλοι που γνωρίζουν καλά τι συμβαίνει στις φυλακές αναφέρουν στο zougla.gr ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός εδώ και πολύ καιρό ζητάει τη μεταγωγή του από το συγκεκριμένο κελί, το οποίο «έχει γεμίσει κοριούς», όπως αναφέρει, καθώς τα τελευταία 2,5 χρόνια βρίσκεται σε καθεστώς αυστηρής απομόνωσης.

Το πρωί του Σάββατου φαίνεται ότι το ποτήρι της υπομονής για τον Χριστόδουλο Ξηρό ξεχείλισε, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο βίαιο περιστατικό με τον αρχιφύλακα, με αίτημα πάντα τη μεταφορά του. 



Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κρατούμενος δεν αντέχει άλλο στο συγκεκριμένο κελί και «δεν θα πεθάνει εκεί μέσα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταδικασμένος για τη δράση του στη «17 Νοέμβρη» Χριστόδουλος Ξηρός στη συνέχεια προκάλεσε ζημιές στο κελί του, προκειμένου να πιέσει με αυτόν τον τρόπο προς την κατεύθυνση της μεταφοράς του...

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης


Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!