Νάουσα: Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε γιατρός του νοσοκομείου

Θύμα ξυλοδαρμού φέρεται να έπεσε ένας γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας από άνδρα αλβανικής καταγωγής, προκαλώντας του κάταγμα στο πόδι και θλαστικά τραύματα στο σώμα, όπως καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου και η ΠΟΕΔΗΝ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας επισκέφθηκε με τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά το Παιδιατρικό Τμήμα του νοσοκομείου για τις απαραίτητες εξετάσεις. Όπως υποστηρίζει το Σωματείο Εργαζομένων, από την πλευρά του ζευγαριού δεν υπήρξε καμία διαμαρτυρία για τις προσφερόμενες υπηρεσίες και η οικογένεια στη συνέχεια αναχώρησε από το νοσοκομείο.

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο πατέρας των δύο παιδιών επέστρεψε στο νοσοκομείο σε έξαλλη κατάσταση, ξυλοκοπώντας τον παιδίατρο, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει κάταγμα στο πόδι και θλαστικά τραύματα στο σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποβλήθηκε μήνυση από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου εναντίον του φερόμενου ως δράστη προκειμένου η υπόθεση να ακολουθήσει το δρόμο της Δικαιοσύνης.Πηγή: www.tovima.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!