Η Μπριζίτ Μακρόν κατακλύζεται καθημερινά από επιστολές γυναικών που θέλουν να την ευχαριστήσουν

Με εκατοντάδες γράμματα γυναικών κατακλύζεται καθημερινά το Μέγαρο των Ηλυσίων, που γράφουν στην Μπριζίτ Μακρόν για να την ευχαριστήσουν που με την εικόνα της απέδειξε πως η ομορφιά και η γοητεία δεν είναι θέμα ηλικίας. 

 

Μπορεί το στιλ της και η διαφορά ηλικίας 24 ετών που έχει με τον σύζυγό της, Εμανουέλ Μακρόν, να προκάλεσα έντονες συζητήσεις όταν έγινε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, αλλά όπως όλα δείχνουν η δημοτικότητα της Μπριζίτ Μακρόν κάθε άλλο παρά φθίνει με τον καιρό.

 

Αντιθέτως μόλις κατέρριψε το ρεκόρ στον αριθμό επιστολών που έχει λάβει ποτέ σύζυγος προέδρου, καθώς εκατοντάδες ώριμες γυναίκες τής γράφουν για να εκθειάσουν το στιλ της. 

 

Σύμφωνα με την Telegraph, στο Μέγαρο των Ηλυσίων καταφτάνουν καθημερινά περίπου 200 επιστολές από ανθρώπους που ζητούν από την Μπριζίτ Μακρόν τη γνώμη της για διάφορα θέματα.

 

Πηγές αναφέρουν πως στην συντριπτική τους πλειονότητα, οι επιστολές προέρχονται από θαυμάστριες οι οποίες αντλούν έμπνευση από την σχέση της με τον Γάλλο πρόεδρο, συγχαίροντας την για που απέδειξε πως οι μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες μπορούν να γοητεύσουν μικρότερους άντρες. 

 

«Πολλές γυναίκες στα 60 και στα 70 τους γράφουν στην Μπριζίτ για να της πουν ευχαριστώ- "ευχαριστώ γιατί πριν πίστευα πως είναι αδύνατο", "ευχαριστώ επειδή πλέον τόλμησα να φορέσω ένα τέτοιο φόρεμα", "ευχαριστώ που μου έδειξες πως μπορώ να γοητεύω και στα 65 μου"», σχολίασε ο Pierre-Olivier Costa, σύμβουλος της Μπριζίτ Μακρόν. 

 

Τον Αύγουστο η Μπριζίτ Μακρόν είχε παραδεχθεί πως ποτέ δεν ξεχνά την μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με τον 40χρονο σύζυγό της και πως είναι κάτι που θυμάται κάθε πρωί όταν τον βλέπει. «[...] Εννοείται τρώμε μαζί πρωινό, εγώ με τις ρυτίδες μου, εκείνος με τη φρεσκάδα του, αλλά έτσι είναι», είχε πει η 64χρονη Μπριζίτ. 

 

Για την ιστορία το προηγούμενο ρεκόρ επιστολών κατείχε η Κάρλα Μπρούνι, η οποία λάμβανε κατά μέσο όρο 35 επιστολές την ημέρα.


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!