Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στη Μελβούρνη. Συνελήφθη ο δράστης

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι τραυματίστηκαν, όταν αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε πεζούς, στην οδό Flinders St, στην Μελβούρνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και μαρτυρίες, ο ένας εκ των δύο είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου και ο δεύτερος ο συνοδηγός.

Οι πεζοί κινούνταν προς και από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, όταν περίπου στις 16:40 το απόγευμα (τοπική ώρα) ένα όχημα SUV έπεσε πάνω τους. Η υπηρεσία ασθενοφόρων της Μελβούρνης αναφέρει ότι παρέχεται ιατρική βοήθεια σε 12 ανθρώπους που τραυματίστηκαν όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς, στην Μελβούρνη.

Έξι από τους τραυματίες μεταφέρονται σε δύο νοσοκομεία της πόλης. Μεταξύ των τραυματιών είναι και παιδάκι προσχολικής ηλικίας που έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, ενώ δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση των τραυματιών.

Αυτός είναι ο οδηγός που έπεσε με το ΙΧ σε πεζούς στη Μελβούρνη. Βίντεο

Δείτε τις πρώτες εικόνες που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ και τη σύλληψη του δράστη:

Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!