Αφήγηση χριστουγεννιάτικων παραμυθιών από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Παύλου Μελά στο ειδικό σχολείο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου


Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, η Θεατρική ομάδα του δήμου Παύλου Μελά με επικεφαλής το σκηνοθέτη Δημήτρη Σακατζή και αποτελούμενη από 15 άτομα, επισκέφτηκε τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου και πέρασε μαζί τους ένα χαρούμενο πρωινό, φέρνοντας μαζί τους λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων με την αφήγηση παραμυθιών. Τα μέλη της ομάδας υποδέχτηκε η Όλγα Ιωαννίδου, Ειδική Παιδαγωγός και Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου. Το “παρών” έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Ιωσήφ Αράπογλου, ο οποίος εξήρε τη χρησιμότητα του θεσμού του Ειδικού Σχολείου και απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους, που με το έργο τους συμβάλλουν στην άρση του κοινωνικού και  εκπαιδευτικού αποκλεισμού των παιδιών.

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!