Ουζουνίδης: "Πολύ άσχημο αποτέλεσμα, υπάρχει όμως ρεβάνς"

Η Λαμία είχε τη τύχη με το μέρος της, έπαιξε πιο δυνατά και πήρε τη νίκη οδηγώντας τον Παναθηναϊκό σε μια πολύ άσχημη ήττα σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο Έλληνας τεχνικός έχρισε φαβορί πρόκρισης τη Λαμία αλλά τόνισε πως οι παίκτες του θα προσπαθήσουν στη ρεβάνς ώστε να πάρουν τη νίκη αλλά και να προκριθούν στην επόμενη φάση. Σύμφωνα με τον 49χρονο τεχνικό όλοι στον Παναθηναϊκό αλλά και τη Λαμία είχαν ενημερωθεί πως δεν θα γίνει το ματς, αλλά αυτό ξεκίνησε κανονικά. Μάλιστα και ο Τεννές επιβεβαίωσε τα όσα είπε ο Ουζουνίδης.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Λίγο πριν αρχίσει το ματς είχαμε την εντύπωση ότι δεν θα αρχίσει. Αυτές ήταν οι πληροφορίες που είχαμε από τον τρόπο που μας μιλούσαν οι διαιτητές. Τελικά, άρχισε. Όπως ήταν φυσιολογικό, δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο. Ήταν ποιος θα του κάτσουν οι φάσεις, ποιος θα είναι πιο τυχερός, ποιος θα είναι πιο δυνατός και αυτή ήταν η διαφορά του παιχνιδιού.

Η Λαμία έκανε γκολ τις φάσεις που είχε, εμείς δεν τις βάλαμε και οφείλουμε να πούμε ότι οι παίκτες της Λαμίας έδειξαν περισσότερη δύναμη στο ματς και αυτός ήταν ο λόγος που έκανε τη διαφορά.

Σίγουρα το αποτέλεσμα είναι πολύ άσχημο για εμάς. Όμως υπάρχει η ρεβάνς, ένα ακόμα παιχνίδι και πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να ανατρέψουμε το σκορ, η Λαμία είναι πλέον το φαβορί για την πρόκριση και εμείς οφείλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

Tι μεσολάβησε και η ομάδα έδειξε μεγαλύτερη διάθεση στο δεύτερο ημίχρονο; Ήταν αιφνιδιασμένοι από την έναρξη του παιχνιδιού;
"Νομίζω ότι έκατσε το παιχνίδι έτσι. Δηλαδή, η Λαμία έκανε γρήγορα το 1-0, εμείς είχαμε δοκάρι, δεν έγινε το 1-1 και η Λαμία έκανε το 2-0. Σε αυτό το γήπεδο ήταν λογικό να γίνουν πολλά λάθη και σας είπα ότι ο αντίπαλος έβαλε γκολ και εμείς όχι".


Πηγή: www.sport24.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!