Καταγγελίες Βούτση στη Βουλή: Συγκεκριμένα πολιτικά κόμματα έχουν στήσει αντιΣΥΡΙΖΑϊκό μέτωπο

Για «κυοφορία αντιΣΥΡΙΖΑϊκου μετώπου» που έχει στηθεί «με την συνδρομή συγκεκριμένων πολιτικών κομμάτων» έκανε λόγο ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης στην ομιλία του για τον προϋπολογισμό.

 

Επεσήμανε ωστόσο ότι οι θεσμοί που ανέτρεψαν την κυβέρνηση Σαμαρά, «σήμερα για τους δικούς τους λόγους στηρίζουν τον οδικό χάρτη που εδράζεται στην σταθερότητα της χώρας».

 

«Δεν αντιλαμβάνεστε το ιστορικό σας λάθος. Ότι το success story του 2014 αποδομήθηκε και ανατράπηκε από τους διεθνείς και ευρωπαϊκούς σας θεσμικούς εταίρους. Πιστεύετε ότι η πορεία ανατράπηκε το 2014 από κάποιους που κορόιδεψαν τον λαό» είπε ο πρόεδρος της Βουλής προς τη Νέα Δημοκρατία. «Οι θεσμοί σήμερα για δικούς τους λόγους υποστηρίζουν τον οδικό χάρτη που εδράζεται στην σταθερότητα της χώρας», συμπλήρωσε.

 

Ο ίδιος ανέφερε πολιτικές κι αντίμετρα που έχει αναλάβει αυτή η κυβέρνηση, όπως είναι ο εξωδικαστικός συμβιβασμός, το ΕΦΚΑ, η απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ, οι οδικοί άξονες, η τακτοποίηση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου και η αντιμετώπιση του προσφυγικού. Όπως ισχυρίστηκε ο κ. Βούτσης τα κόμματα της αντιπολίτευσης διαστρεβλώνουν την αλήθεια και επιμένουν σε σενάρια καταστροφολογίας.

 

«Το αφήγημα της προπαγάνδας πως είμαστε όλοι ίδιοι είναι ίδιο με το όλοι μαζί τα φάγαμε» ανέφερε ο Ν. Βούτσης.


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!