Αποδοκιμασίες κατά την αποχώρηση Τσίπρα από το ΥΜΑΘ - «Φεύγεις σαν κλέφτης» φώναζαν οι συμβασιούχοι

Εν μέσω αποδοκιμασιών αποχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, όπου στεγάζεται το γραφείο του στη Θεσσαλονίκη.

 

Ο πρωθυπουργός έφυγε χωρίς να συναντηθεί με τους συμβασιούχους εργαζόμενους στους ΟΤΑ Θεσσαλονίκης, οι οποίοι πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας από το μεσημέρι έξω από το ΥΜΑΘ.

 

Σύμφωνα με το thestival.gr, το γεγονός αυτό προκάλεσε τις αποδοκιμασίες των συμβασιούχων, οι οποίοι φώναζαν προς τον πρωθυπουργό «Φεύγεις σαν κλέφτης».

 

 

 

Νωρίτερα ο Α. Τσίπρας είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία εργαζόμενων της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ). Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρωθυπουργός είπε ότι το ποσό των 2,6 εκατομμυρίων ευρώ θα εκταμιευθεί τις επόμενες μέρες, προκειμένου να καταβληθούν οι μισθοί στους εργαζόμενους. Ακόμη, τους ενημέρωσε ότι έχει ανατεθεί ήδη η επισκευή αστικών λεωφορείων του ΟΑΣΘ στην ΕΛΒΟ και πως συνεχίζονται οι προσπάθειες για την εξεύρεση επενδυτή.

 


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!