Άγιος Δημήτριος: Πατέρας εξέδιδε τα παιδιά του σε ερωτικούς συντρόφους που γνώριζε μέσω ίντερνετ

Συνταράσσει η υπόθεση κακοποίησης ανήλικων παιδιών από τον ίδιο τους τον πατέρα στον Άγιο Δημήτριο.

 

Η πρωτοφανής υπόθεση ήρθε στο φως μετά την καταγγελία ενός άντρα στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Δημητρίου σύμφωνα με την οποία ένας πατέρας φέρεται να «διαφήμιζε» μέσω σελίδας γνωριμιών στο ιντερνέτ ότι εξέδιδε τα ίδια του παιδιά, τα οποία είναι κάτω των 10 ετών.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο καταγγέλλων ανάφερε στους αστυνομικούς πως γνωρίστηκε με τον πατέρα σε chat αναζήτησης ερωτικών συντρόφων και σε συνομιλία που είχαν του ανέφερε πως είναι πρόθυμος να βάλει και τα παιδιά του να συμμετάσχουν σε πιθανή ερωτική τους συνεύρεση.

 

Ο καταγγέλλων πήγε στο ραντεβού και διαπίστωσε, όπως ισχυρίστηκε, ότι ο πατέρας εννοούσε πράγματι την πρότασή του. Περίμενε μέχρι τη στιγμή που πήγε να βάλει τα ανήλικα παιδιά του για ύπνο και τότε έφυγε υποσχόμενος ότι θα επιστρέψει αφότου θα είχαν αποκοιμηθεί.

 

Σύμφωνα με την εκδοχή του καταγγέλλοντος, όταν έφυγε από το σπίτι, πήγε απευθείας στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό.

 

Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε στο σπίτι, συνοδευόμενος από αστυνομικούς.

 

Οι άντρες της αστυνομίας συνέλαβαν τον πατέρα των δύο ανήλικων παιδιών αφού, έπειτα από έρευνα στο σπίτι, εντόπισαν φωτογραφίες με πορνογραφικό περιεχόμενο στις οποίες απεικονίζονταν και μικρά παιδιά.

 

Πλέον η Αστυνομία ερευνά αν στο πορνογραφικό υλικό απεικονίζεται ο συλληφθείς πατέρας να ασελγεί στα ίδια του τα παιδιά.

 

Την υπόθεση χειρίζεται το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας.

 

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος, Newsit.gr, Πρώτο Θέμα

 


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!