2 χρόνια CA VA με τους Les Au Revoir Live!

Οι Les Au Revoir αυτό το Σάββατο 13 Ιανουαρίου θα ντύσουν μουσικά το πάρτι γενεθλίων του CA VA (Θεσσαλονίκης 64, Ωραιόκαστρο) για τα 2 χρόνια λειτουργίας του, με σκοπό να δημιουργήσουν με τις μελωδίες και τους ρυθμούς τους ακόμα μια βραδιά γεμάτη κέφι και χορό!

Οι Les Au Revoir έχοντας στις αποσκευές τους το album τους «Retro’ Clock» καταφέρνουν στις ζωντανές τους εμφανίσεις να συνδυάζουν αρμονικά retro μελωδίες από παλαιότερες εποχές με σύγχρονους ήχους. Στο ρεπερτόριο τους κινούνται σε bossa nova, swing και lounge ρυθμούς εντάσσοντας μουσικές από διάφορα μέρη του κόσμου και από διαφορετικές χρονικές περιόδους, προσφέροντας μας παράλληλα δυνατές ερμηνείες και στιβαρή σκηνική παρουσία.

Σάββατο 13 Ιανουαρίου, 2 χρόνια CA VA, με τους Les Au Revoir Live, που υπόσχονται να μας χαρίσουν μια βραδιά γεμάτη χορό, χαμογέλα και όμορφες αναμνήσεις. Στην παρέα τους επί σκηνής ο Κώστας Κατσαρός στην τρομπέτα και τα κρουστά!

Les Au Revoir:

Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα - programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)

Έναρξη 22.00 - Είσοδος Ελεύθερη






Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!