Με Μοράν μπαίνει το 2018

Με κλεισμένες τις δύο βασικές μεταγραφές που ήθελε πριν από το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, βρίσκει το 2018 την ΑΕΚ.

Μετά τον Σοτζάι Μασούντ, που από την προηγούμενη Παρασκευή είναι πλέον κάτοικος Σπάτων και υπολογίζεται κανονικά από τον Χιμένεθ, κατά πάσα πιθανότητα για την αποστολή τουλάχιστον του ματς του Σαββάτου στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό θα μπορεί να υπολογίζεται και ο 26χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος Ερικ Μοράν.

Μέσα στις τελευταίες μέρες του 2017, έκλεισαν όλες οι εκκρεμότητες για τη μεταγραφή του Μοράν στην ΑΕΚ από τη Λεγανιές. Η ομάδα των προαστίων της Μαδρίτης δεν άφησε τελικά τον παίκτη ελεύθερο.

Η Ενωση πληρώνει γύρω στις 150 χιλιάδες για να τον πάρει από τώρα συν ένα ποσοστό μεταπώλησης. Με τον παίκτη έχει υπάρξει συμφωνία για τις δικές του οικονομικές απολαβές, αρκετά νωρίτερα.

Το πιθανότερο είναι πως ο Μοράν θα βρεθεί στην Αθήνα σήμερα για τις ιατρικές εξετάσεις κι εφόσον πάνε όλα νορμάλ, θα ενταχθεί αμέσως.

Ο Βάσκος μέσος πάντως προέρχεται από δύο γεμάτες σεζόν με Σαραγόσα και Λεγανιές και μόνο φέτος μειώθηκαν οι συμμετοχές του. Είχε όμως και πάλι επτά εμφανίσεις στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Στην Ισπανία πάντως, τα δημοσιεύματα για τη μεταγραφή βάζουν στο επίκεντρο την ισχυρή επιθυμία του Χιμένεθ για τον συγκεκριμένο παίκτη και την πίστη στην προοπτική του.

Χαρακτηριστικό αυτό της «Marca», που τονίζει πως ο Σεβιγιάνος τεχνικός ήταν «τρελαμένος» για να τελειώσει η μεταγραφή.

Αυτό τελικά μπορεί να αποδειχθεί και το «κλειδί» για την ΑΕΚ. Γιατί και με τον Μασούντ είναι φανερή η ικανοποίηση του Χιμένεθ, που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας την Κυριακή, όταν ανέβηκε στα Σπάτα για να δει την προπόνηση ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δεν του έκρυψε την ικανοποίησή του.

«Με Μασούντ και Μοράν έχουμε πραγματικά πάρα πολλές επιλογές πλέον», ήταν η σχετική ατάκα του Χιμένεθ. Και όπως είναι γνωστό, η ψυχολογία του Μανόλο είναι πάντα καθοριστικός παράγοντας για το κλίμα στην ομάδα.

Το ερώτημα τώρα είναι τι θα γίνει με τη μεταγραφή του εξτρέμ. Το πιθανότερο παραμένει πως θα γίνει κίνηση, αλλά μετά το «ναυάγιο» με τον Ερνάνι, στην ΑΕΚ φαίνεται πως θα πάρουν τον χρόνο τους για να βρουν την επιλογή που θα τους κάνει.

Με τις δύο βασικές κινήσεις ήδη στη διάθεσή του, πιο χαλαρός για το συγκεκριμένο θέμα είναι και ο Χιμένεθ, που μαζί με τον Νίκο Λυμπερόπουλο θα εξετάσουν τις επιλογές το επόμενο διάστημα.


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!