Θεσσαλονίκη: 8 συλλήψεις για συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια


Οκτώ συλλήψεις έγιναν από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο ελέγχων για τη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων.

Συγκεκριμένα σε κατάστημα της περιοχής της Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν οι δύο υπεύθυνοι του καταστήματος και έξι θαμώνες ενώ στο πλαίσιο της έρευνας που έγινε διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί είκοσι επτά συνολικά ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σε έξι από τους οποίους εμφανίζονταν το τυχερό παίγνιο «φρουτάκια» σε σχηματισμό τρίλιζας και με μονάδες πονταρίσματος.
Οι υπολογιστές ήταν συνδεδεμένοι με κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών τις οποίες χειριζόταν ο ένας από τους δύο υπεύθυνους του καταστήματος, ο οποίος είχε τη δυνατότητα να αλλάζει την κατάσταση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, σε περίπτωση ελέγχου από τις ανακριτικές αρχές.
Εξάλλου, κατασχέθηκαν οι έξι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι δύο κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένας φάκελος που περιείχε αποκόμματα χαρτιού με χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με τη διενέργεια απαγορευμένων τυχερών παιγνίων, το χρηματικό ποσό των 375 ευρώ και 20 πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν την ειδική ταινία του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης.
Οι διευθύνοντες του καταστήματος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!