Στην Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο Γ. Καρράς

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εντάσσεται ως συνεργαζόμενος ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος - Δημήτρης Καρράς.

Ο κ. Καρράς είχε εκλεγεί στην περιφέρεια της Β’ Αθηνών ως υποψήφιος της Ένωσης Κεντρώων, τον Σεπτέμβριο του 2015.

Τον Νοέμβριο του 2016 είχε ανεξαρτητοποιηθεί από την Κ.Ο. της Ένωσης Κεντρώων.

Πλέον η Δημοκρατική Συμπαράταξη αριθμεί 20 βουλευτές.

Σε δήλωσή του, ο κ. Καρράς σημείωσε ότι η «Φωνή Δημοκρατίας» της οποίας ηγείται ιδρύθηκε για να εκφράσει τις αρχές του προοδευτικού κέντρου και επιδιώκει συγκλίσεις με συγγενείς δυνάμεις, ώστε να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα στη Βουλή και την κοινωνία.

«Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για τη διεύρυνση του χώρου του “Κινήματος Αλλαγής”, από σήμερα εντάσσομαι ως συνεργαζόμενος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης”, προκειμένου από κοινού να δημιουργήσουμε τον προοδευτικό φορέα που έχει ανάγκη η χώρα για μία εποικοδομητική πολιτική», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο Γεώργιος - Δημήτριος Καρράς γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πόρο Τροιζηνίας. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών. Ασκεί ελεύθερη μαχόμενη δικηγορία από το 1975 και ασχολείται στο Συμβούλιο της Επικρατείας στα Διοικητικά Δικαστήρια, τα Ποινικά Δικαστήρια και τον Άρειο Πάγο με θέματα διοικητικού και ποινικού δικαίου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!