Στο Σύνταγμα ΠΑΜΕ και σωματεία

 

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, φτάνοντας στην Ομόνοια δήλωσε: «Τους έχουμε ήδη προειδοποιήσει. Έσπειραν ανεμους, θα θερίσουν θύελλες. Και η τροπολογία για την κατάργηση ουσιαστικά του δικαιώματος στην απεργία και οι πλειστηριασμοί ακόμη και πρώτης κατοικίας και όλα τα αλλά αντεργατικά μέτρα που περιέχονται σ αυτό το αισχρό πολυνομοσχέδιο, θα μείνουν όλα ανενεργά, θα καταργηθούν στην πραξη από το λαϊκό κίνημα, μέχρι την οριστική κατάργηση τους από την ταξική παλη, από τη λαϊκή συμμαχία».

Εκτός από την συγκέντρωση της Ομόνοιας, έξω από το υπουργείο Εργασίας, συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε και από την επιτροπή αγώνα Αναπήρων με αίτημα να μην γίνουν περικοπές στα επιδόματα και τις αναπηρικές συντάξεις.

Την ίδια ώρα, Πρωτοβάθμια σωματεία, κόμματα της αριστερας και συλλογικότητες του αντιεξουαστικού χώρου πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια και στη συνέχεια κινήθηκαν με πορεία προς τη Βουλή, όπως έκανε και το ΠΑΜΕ.

Πλέον όλοι, ΠΑΜΕ και σωματεία είναι συγκεντρωμένοι στην πλατεία Συντάγματος επί της Αμαλίας της Όθωνος αλλά και στην πλαϊνή είσοδο της Βουλης. Φωνάζουν συνθήματα, χωρίς να έχει δημιουργηθεί ένταση.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!