Χανιά: Κάμερα κατέγραψε τον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε τον λαχειοπώλη [εικόνες]

Η αστυνομία αναζητά τον οδηγό που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του, τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε 66χρονο λαχειοπώλη στα Χανιά, το βράδυ της Κυριακής.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων που βρίσκονται σε περιοχή. Ο 66χρονος μπήκε σε μίνι μάρκετ για να ψωνίσει και όταν βγήκε, ένα αυτοκίνητο που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα τον χτύπησε και ο οδηγός τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο εκεί, χωρίς να μειώσει ταχύτητα.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας flashnews αναφέρουν ότι κάμερα έχει καταγράψει το όχημα, ένα ασημί αγροτικό αυτοκίνητο. Επιπλέον, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν αντικείμενα από τον τόπο του δυστυχήματος, τα οποία είχαν εκσφενδονιστεί από το αυτοκίνητο και φαίνεται ότι δίνουν στοιχεία για τον δράστη.

Στις εικόνες που δημοσίευσε το flashnews, από την κάμερα ασφαλείας του μίνι μάρκετ διακρίνεται η φιγούρα ενός άντρα που φέρεται να είναι ο άτυχος 66χρονος και τα φώτα ενός αυτοκινήτου που ενδεχομένως είναι αυτό που τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Ο υπάλληλος του καταστήματος βγήκε μόλις άκουσε τον θόρυβο και αντίκρισε το διαμελισμένο πτώμα του 66χρονου, αλλά δεν πρόλαβε να δει το αυτοκίνητο, προκειμένου να βοηθήσει τους αστυνομικούς να εντοπίσουν τον δράστη.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!