Νέα στοιχεία για το θρίλερ στη Κεφαλονιά από την ιατροδικαστή της υπόθεσης

Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστή Αγγελικής Τσιόλα για το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό μέσα σε βίλα, στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς.

 

 

Η νεκροτομή ολοκληρώθηκε και η ιατροδικαστής σε συνέντευξή της στο «Ε» τόνισε, τόσο ότι ο άνδρας, όσο και η γυναίκα αυτοτραυματίστηκαν στα χέρια.

 

Ο θάνατος της νεαρής γυναίκας προήλθε από αιμορραγία. Όσον αφορά στον άνδρα  φαίνεται πως υπάρχουν αρκετές προσπάθειες για να βάλει τέλος στη ζωή του.

 

Κάτι που τελικά έκανε, μπήγοντας ένα μαχαίρι στο στήθος του.


Παράλληλα, σημείωσε ότι δεν υπάρχουν αμυντικά τραύματα, ούτε προσπάθεια αποτροπής του αυτοτραυματισμού. Αντιθέτως, υπάρχουν ευρήματα που «μαρτυρούν» πως ο άνδρας προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα να πεθάνει. 

 

Υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο, το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό σε βίλα που νοίκιασε στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς, έχοντας ταυτόχρονα αυτοκτονήσει με μαχαίρι και φαλτσέτα, ίσως και να συμμετείχε σε κάποια σατανιστική τελετή που οδήγησε και στην ταυτόχρονη αυτοκτονία του.

 

 

Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!