Δολοφονία ή αυτοκτονία; - Τι συνέβη στην Ειρήνη Λαγούδη ψάχνουν να βρουν οι ερευνητές

Το αποτέλεσμα της νεκροτομής που θα διενεργηθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα αίτια του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη.

 

Η μητέρα τριών παιδιών εξαφανίστηκε από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας όπου έμενε, το Σάββατο το μεσημέρι.

 

Το αυτοκίνητο βρέθηκε σήμερα σταθμευμένο σε έναν παραλίμνιο δρόμο ανάμεσα στη Μυρτιά και τα Λουτρά. Απόσταση περίπου μιάμισης ώρας από το χωριό της.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα βρέθηκε νεκρή από πυροσβέστες στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου της, ενώ στα χέρια και στο πρόσωπο έφερε εγκαύματα.

 

 

 

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε και δοχείο με εύφλεκτα υλικό, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος υπάρχουν φθορές, που έχουν προκληθεί από φωτιά.

 

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αρχές δεν έχουν αποκλείσει κανένα σενάριο ενώ εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο η γυναίκα να δολοφονήθηκε και ο δράστης να προσπάθησε είτε να εξαφανίσει τα ίχνη του βάζοντας φωτιά, είτε να κάνει το έγκλημα να φανεί ως αυτοκτονία.

 

Έρευνες για το θάνατο της 44χρονης διενεργούν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρίνιου, σε συνεργασία με το τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου.

 

 

Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!