Τούρκος ακαδημαϊκός ισχυρίζεται πως ο Νώε μιλούσε με τον γιο του μέσω κινητού τηλεφώνου

Ξεχάστε αυτά που ξέρατε. Ένας Τούρκος ακαδημαϊκός ισχυρίστηκε πως ο Νώε κάλεσε το γιο του μέσω κινητού τηλεφώνου λίγο πριν τον κατακλυσμό.

Μιλώντας στο κρατικό κανάλι TRT 1 στις 6 Ιανουαρίου, ο Γιαβούζ Ορνέκ, λέκτορας της Σχολής Θαλάσσιων Επιστημών του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης, δήλωσε πως ο Νώε επικοινωνούσε με το γιο του μέσω κινητού τηλεφώνου καθώς ήταν πολύ μακριά ο ένας από τον άλλον.

«Υπήρχαν τεράστια κύματα ύψους 300 έως 400 μέτρων και ο γιος του ήταν πολλά χιλιόμετρα μακριά. Το Κοράνι λέει ότι ο Νώε μίλησε με το γιο του. Αλλά πώς κατάφεραν να επικοινωνήσουν; Ήταν ένα θαύμα; Θα μπορούσε να είναι. Αλλά πιστεύουμε ότι επικοινωνούσε με το γιο του μέσω κινητού τηλεφώνου» δήλωσε ο Ορνέκ.

Ισχυρίστηκε επίσης πως ο ίδιος ο Νώε έχτισε την κιβωτό με χάλυβα και πως αυτό χρησιμοποιούσε πυρηνική ενέργεια. «Είμαι επιστήμονας, μιλώ βάση της επιστήμης» πρόσθεσε ο Ορνέκ.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!