Υπόθεση Ζέμπερη: Με πλήρωσαν για να τη σκοτώσω λέει τώρα ο δολοφόνος

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, ο προφυλακισμένος για την δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη  σε έγγραφό το οποίο εστάλη στον Ανακριτή αναφέρει ότι δύο άτομα τα οποία γνωρίζει αλλά δεν αποκαλύπτει τα ονόματά τους τον πλήρωσαν για να την δολοφονήσει. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο δικηγόρος του πατέρα της άτυχης εφοριακού.


Η άτυχη εφοριακός Δώρα Ζέμπερη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 58χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη έστειλε στις 22/12 στον 18ο ανακριτή μία πολυσέλιδη επιστολή 40 περίπου σελίδων στην οποία αποκαλύπτει ότι δεν δολοφόνησε τη Δώρα Ζέμπερη με σκοπό να τη ληστέψει αλλά γιατί άλλοι τον έβαλαν να το κάνει.

Ο δολοφόνος

Ο δράστης επισημαίνει πως δεν αποκαλύπτει τα ονόματά των εντολέων της δολοφονίας  διότι φοβάται για τη ζωή του.Στο έγγραφο αυτό, αναφέρει ακόμα ότι την παρακολουθούσε επί μακρόν και αποφάσισε ο ίδιος να τη σκοτώσει στο Β' Νεκροταφείο, προσθέτοντας όμως ότι είχε λάβει προκαταβολή.

Ο πατέρας της 32χρονης Δώρας

Παράλληλα υποστηρίζει πως μέσα στην τσάντα του θύματος εκτός από τα προσωπικά αντικείμενα υπήρχαν και στικάκια με πληροφορίες. «Είχα καταλάβει ότι δούλευε κάπου σημαντικά και δημιουργούσε προβλήματα σε κάποιους», γράφει μεταξύ άλλων στο έγγραφο. Ο δράστης τονίζει ακόμα φοβάται για τη ζωή του και ζητά προστασία για να μπορέσει να παραστεί στο δικαστήριο. 

Διαβάστε επίσης:

Τα ΜΑΤ φυγάδευσαν άρον – άρον τον δολοφόνο της Δώρας

Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες της κατάθεσης του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη

Αυτός είναι ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη


Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!