Οπαδός του Άρη πολεμάει στο πλευρό των Κούρδων κατά των τζιχαντιστών
Ο πρώτος Έλληνας αναρχικός, οπαδός ομάδας, ο οποίος εγκατέλειψε την Ελλάδα για να πολεμήσει τζιχαντιστές στη Ράκκα, είναι Αρειανός. Φωτογραφίες του, που δημοσιεύονται στο «Έθνος», κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά δίκτυα και προκάλεσαν αίσθηση, αφού ο πολεμιστής αυτοπροσδιορίζεται εκτός από «πολέμιος του φασιστικού Ισλαμικού Κράτους» και οπαδικά, δείχνοντας από την εμπόλεμη ζώνη το πάθος του για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Σε μία από τις φωτογραφίες απεικονίζεται το σύνθημα «Θεός είναι μόνο ένας. Άρης. Ράκκα. Συρία 2017», δίπλα από μία σβησμένη με «X» -ζωγραφισμένη σε τοίχο- σημαία του ISIS. Σε δεύτερη φωτογραφία ο Έλληνας πολεμιστής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν κάτοικος Αθηνών, απεικονίζεται με στολή παραλλαγής κρατώντας στα χέρια ένα οπλοπολυβόλο. Στην πλάτη του έχει πολεμικό σακίδιο, στη μέση του οποίου είναι ραμμένο το σήμα του θεού του πολέμου. Εικόνες που τραβήχτηκαν στη Ράκκα με συνθήματα λατρείας για τον Άρη ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο
πρώην βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ και νυν στέλεχος της ΛΑΕ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος είναι γνωστός οπαδός των «κιτρινόμαυρων». «Από τη Ροζάβα μέχρι την Αθήνα. Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών. Στο πλευρό των Κούρδων, απέναντι στον Ισλαμοφασισμό. Άρης είσαι», έγραψε προχθές ο κ. Διαμαντόπουλος. Το «Έθνος» ήρθε σε επικοινωνία με άτομο από το φιλικό περιβάλλον του πολεμιστή, το οποίο δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.tilestwra.
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!