Πρεσβεία Ισραήλ: Ακραίες οι δηλώσεις του Ραβίνου Μορντεχάι Φριζή

Ακραίες χαρακτηρίζει η πρεσβεία του Ισραήλ τις δηλώσεις του Ραβίνου Μορντεχάι Φριζή, σχετικά με την πρόσφατη επίθεση του Ρουβίκωνα. Κάνει λόγο για προσωπική άποψη, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την επίσημη θέση της πρεσβείας.

«Ο Ραβίνος Μορντεχάι Φριζής (Mordechai Frizis), ο οποίος διαμένει στο Ισραήλ, ανάρτησε πρόσφατα ακραίες δηλώσεις στο youtube σχετικά με την επίθεση με μπογιές εναντίον της πρεσβείας του Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα για την οποία η οργάνωση Ρουβίκωνας ανέλαβε την πλήρη ευθύνη. Η πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα αποδοκιμάζει την ακραία ανακοίνωση του Ραβίνου Φριζή και δηλώνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για την δική του προσωπική άποψη η οποία ουδεμία σχέση έχει με την επίσημη θέση της πρεσβείας», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ραβίνος Μορντεχάι Φριζής είχε προ ημερών χρησιμοποιήσει σε βίντεό του βαρείς χαρακτηρισμούς για τον Ρουβίκωνα αποκαλώντας τα μέλη του «αναρχοάπλυτους, θρασύδειλους, βρωμερούς τυπάκους και τύπισσες». Μάλιστα, υποστήριξε ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ τους έχουν ήδη φακελωμένους.

«Αναρχοκουμούνια, σας φτύνουμε και τον Μαρξ, τον προδότη τον Εβραίο αντισημίτη, σας φτύνουμε και τον Μπακούνιν», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!