«Προς το παρόν» δεν θέλει να γίνει αρχηγός ο Φράγκος Φραγκούλης

Ο στρατηγός εν αποστρατεία, μία ημέρα μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ηγηθεί κόμματος, διευκρινίζοντας πως θα το κάνει «αν του ζητηθεί». Πρόσθεσε πως αυτή τη στιγμή δεν είναι στα σχέδιά του όμως η συζήτηση περί δημιουργίας κόμματος στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, εξακολουθεί να τον απασχολεί.

Κατά καιρούς το όνομα του Φράγκου Φραγκούλη επανέρχεται ως εν δυνάμει αρχηγός ενός συντηρητικού συνδυασμού, κάτι που ο ίδιος εν μέρει διαψεύδει αλλά αφήνει ανοικτό παράθυρο... για το μέλλον. Πρόσφατα, ο τέως γενικός γραμματέας της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος, είχε μιλήσει για διεργασίες με απώτερο σκοπό την ίδρυση νέου κόμματος στο χώρο της δεξιάς με αρχηγό -όπως ο ίδιος πρότεινε- τον Φράγκο Φραγκούλη. Ο στρατηγός είχε σπεύσει άμεσα να αποκλείσει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο τονίζοντας ότι «δεν υπηρετεί κόμματα, υπηρετεί μόνο την πατρίδα» και ότι εάν ήθελε να κάνει κόμμα θα το έκανε μόνος τους.

Μετά το χθεσινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, ο στρατηγός εν αποστρατεία και βασικός ομιλητής του συλλαλητηρίου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ηγηθεί κόμματος «αν του ζητηθεί» προσθέτοντας όμως ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι στα σχέδιά του.

«Αν μου ζητήσουν να ηγηθώ θα το κάνω γιατί δεν είμαι ρίψασπις» δήλωσε χαρακτηριστικά απαντώντας στη σχετική ερώτηση για να διευκρινίσει λίγο μετά ότι αν (το κόμμα και αυτοί που του το ζητήσουν) δεν είναι απόλυτα των δημοκρατικών αντιλήψεων δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί.

Ο τέως υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε ότι εδώ και έξι χρόνια που έχει αποστρατευτεί έχει γραφτεί πολλές φορές ότι θα φτιάξει κόμμα.


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!