«Ουσιαστική πρόοδος» στις συνομιλίες των ΥΠΕΞ Ελλάδας - Αλβανίας στην Κορυτσά

«Ουσιαστική πρόοδος» σημειώθηκε στις συνομιλίες που είχαν στην Κορυτσά οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της Αλβανίας, όπως αναφέρεται σε κοινό ανακοινωθέν των δύο ΥΠΕΞ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι Νίκος Κοτζιάς και Ντιτμίρ Μπουσάτι είχαν από τις 19 έως τις 21 Ιανουαρίου συνομιλίες στην Κορυτσά, οι οποίες εστίασαν σε διμερή θέματα.

«Σε συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη τον περασμένο Νοέμβριο, οι δύο αντιπροσωπείες σημείωσαν ουσιαστική πρόοδο, προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης βιώσιμων λύσεων σε γνωστά ζητήματα, προς αμοιβαίο όφελος των δύο χωρών και των πολιτών τους και σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανόνες και αξίες» τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Όπως επισημαίνεται, «οι συζητήσεις διεξήχθησαν σε φιλική και εποικοδομητική ατμόσφαιρα και οι δύο πλευρές επανέλαβαν τη δέσμευσή τους να συνεχίσουν τον διάλογο σε όλα τα επίπεδα τους επόμενους μήνες».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!