Η παιδική θεατρική παράσταση "Χόκους Πόκους: Οι Τρεις Μάγισσες", απο τον Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Χαλκηδόνας

Ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλκηδόνας σας προσκαλεί  στην παιδική θεατρική παράσταση "Χόκους Πόκους: Οι Τρεις Μάγισσες", που θα πραγματοποιηθεί στο  Γυμνάσιο  Χαλκηδόνας.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Ιανουαρίου στο  Γυμνάσιο  Χαλκηδόνας.

Πρεμιέρα Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Η Θεατρική Ομάδα του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλκηδόνας σας παρουσιάζει την παιδική κωμωδία φαντασίας  "Χόκους Πόκους: Οι Τρεις Μάγισσες",

Σε Σκηνοθεσία: Γιούλης Μπυρίδου 

Υπόθεση:  300 χρονιά μετά τον θάνατο τους, τρεις μοχθηρές μάγγισες ανασταίνονται, την ημέρα του Halloween με σκοπό να προκαλέσουν χάος. Δυο έφηβοι και ένας αθάνατος θα προσπαθήσουν να της αντιμετωπίσουν. 

Η παράσταση διηγείται την ιστορία ενός έφηβου, του Μαξ που άθελά του ανασταίνει τρεις μάγισσες, τις Αδερφές Σάντερσον. Τώρα ο Μαξ πρέπει να ρισκάρει την ίδια του τη ζωή, να προστατέψει την αδερφή του και να νικήσει τις μάγισσες με τη βοήθεια μιας συμμαθήτριάς του, ενός φιλικού ζόμπι και μιας απέθαντης, ομιλούσας μαύρης γάτας.

Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. 

Σας επισυνάπτουμε την αφίσα της εκδήλωσής προς ενημέρωση σας,  και προς τα Μ.Μ.Ε με την παράκληση να δημοσιευθεί, μεταδοθεί.

Με Εκτίμηση
Το Δ. Σ. του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλκηδόνας,


πηγή ΡΑΔΙΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!