Στο Διοικητικό Εφετείο η αίτηση ακύρωσης για το άσυλο στον Τούρκο στρατιωτικό

Στο Διοικητικό Εφετείο της Αθήνας διαβιβάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα του Ολυμπιακού Χωριού η αίτηση ακύρωσης που κατέθεσε η κυβέρνηση κατά της απόφασης για χορήγηση ασύλου στον Τούρκο στρατιωτικό.

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας  κατέθεσε στο Διοικητικό Εφετείο αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής προκειμένου  να «παγώσει» άμεσα η απόφαση της 3ης Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Ασύλου, καθώς και αίτηση αναστολής. Η κύρια αίτηση αναμένεται να συζητηθεί μέσα στο επόμενο εξάμηνο, ενώ τις επόμενες μέρες θα εξετασθεί από την πρόεδρο του Θ' Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου το αίτημα  έκδοσης προσωρινής διαταγής.

Πάντως, είτε η κυβέρνηση είτε ο Τούρκος στρατιωτικος μπορούν να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης του Διοικητικού Εφετείου. 

Σημειώνεται, ότι αναμένεται από την Ανεξάρτητη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Ασύλου να εκδώσει τις αποφάσεις της και για τις αιτήσεις ασύλου των υπολοίπων επτά Τούρκων στρατιωτικών.

naftemporiki.gr

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!