Αιτωλοακαρνανία: Σε ποιον έστειλε SMS η 44χρονη πριν βρεθεί νεκρή

Κοντά στη λύση του θρίλερ με τον μυστηριώδη θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη φαίνεται ότι βρίσκονται οι Αρχές, μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στο άψυχο κορμί της Λαγούδη δεν βρέθηκαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, όπως μώλωπες ή κακώσεις (εσωτερικές ή εξωτερικές), ενώ δεν εντοπίστηκαν ίχνη πάλης.

Ετσι, όλα συγκλίνουν στην εκδοχή της αυτοχειρίας.

Ωστόσο, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά και φως στα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα εκδοθούν σε περίπου δύο εβδομάδες. Ως τότε ο κ. Γκότσης δεν θα παραδώσει το πόρισμά του, ώστε να είναι απολύτως σίγουρος για τον μηχανισμό του θανάτου, αν δηλαδή η άτυχη χήρα από την Κατοχή πήρε χάπια ή οτιδήποτε άλλο προτού αυτοπυρποληθεί ή αν ακόμη κάποιος τη νάρκωσε!

Στο μεταξύ, όσο περνούν οι μέρες τόσο βγαίνουν στο φως πικάντικα στοιχεία για την προσωπική ζωή της όμορφης μητέρας. Η Ειρήνη ζούσε με τα τρία παιδιά της 25, 22 και 16 ετών στην Κατοχή.

Ο άντρας της, που είχε πεθάνει από καρκίνο πριν από τρία χρόνια, της είχε αφήσει περιουσιακά στοιχεία που επέτρεπαν να ζουν άνετα η ίδια και τα παιδιά της. Ορφανή από κοριτσάκι και παντρεμένη από τα 18 της, η γοητευτική χήρα βρήκε τον αληθινό έρωτα στα μάτια γνωστού γιατρού, με τον οποίο σύναψε μια παθιασμένη σχέση. Εκείνος, όμως, της ξεκαθάρισε ότι δεν θα χώριζε από τη σύζυγό του, ούτε θα χαλούσε την οικογένειά του και το καλό όνομα που είχε στην τοπική κοινωνία.

Τον Σεπτέμβριο χώρισαν και εκείνη, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε σχέση με έναν άντρα από το Αγρίνιο. Ομως, δεν ξεπέρασε ποτέ τον γιατρό, στον οποίο, λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της, έστειλε ένα γραπτό μήνυμα όπου λέει: «Αγάπη μου, θα τα πούμε στην άλλη ζωή». Ενα άλλο sms έστειλε σε συγγενή της, από τον οποίο ζήτησε να προσέχει τα παιδιά της και μάλιστα του έδωσε και στοιχεία και κωδικούς τραπεζικών λογαριασμών!

Στην κατάθεσή του στην Αστυνομία ο γιατρός φέρεται να παραδέχθηκε ότι συναντιόταν συχνά με τη 44χρονη. Ομως, εκείνη, επιζητούσε κάτι περισσότερο από το να συνεχίσει να τον βλέπει ως ερωμένη. Ετσι, την παραμονή των Φώτων τηλεφώνησε στη γυναίκα του γιατρού, της αποκάλυψε τα πάντα και της ζήτησε να του δώσει διαζύγιο για να τον παντρευτεί εκείνη! Οπως ήταν φυσικό, ξέσπασε τηλεφωνικός καβγάς, με την απατημένη να περιμένει τον άντρα της να γυρίσει στο σπίτι για να του τα ψάλει! Ο γιατρός πήρε τη γυναίκα του και έφυγαν για τον Πύργο απ' όπου κατάγεται εκείνη, αλλά λίγες ώρες μετά επέστρεψε μόνος του στο Μεσολόγγι για να συναντηθεί με την Ειρήνη, από την οποία ζήτησε να χωρίσουν. Λίγες ώρες μετά η 44χρονη εξαφανίστηκε..


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!