Αντιμέτωπος με σφοδρές αντιδράσεις, ο Μαρκ Γουόλμπεργκ δώρισε στο Time's Up 1.5 εκατ. δολάρια

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ συμφώνησε να δωρίσει το ποσό του 1.5 εκατ. δολαρίων που εισέπραξε για τα επαναληπτικά γυρίσματα της ταινίας «All the Money in the World» στο κίνημα για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής παρενόχλησης «Time's Up».

 

Ο ηθοποιός ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο αντιδράσεων για την επιπλέον αυτή αμοιβή, δήλωσε το Σάββατο πως θα κάνει τη δωρεά προς τιμήν της συμπρωταγωνίστριάς του Μισέλ Ουίλιαμς, που φέρεται να πληρώθηκε λιγότερο από 1.000 δολάρια για τα ίδια γυρίσματα. Η ηθοποιός είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του «Time's Up».

 

Ο Γουόλμπεργκ ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός στον κόσμο σύμφωνα με την ετήσια λίστα του περιοδικού «Forbes» για το 2017, έχοντας απολαβές 68 εκατ. δολαρίων τους τελευταίους 12 μήνες.

 

Το πρακτορείο William Morris Endeavor που εκπροσωπεί και τους δύο ηθοποιούς είπε πως σκοπεύει να δωρίσει επιπλέον 500.000 δολάρια, επίσης προς τιμήν της Μισέλ Ουίλιαμς. 

 

Ο σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ αποφάσισε να γυρίσει εκ νέου τις σκηνές της ταινίας «All the Money in the World» στις οποίες πρωταγωνιστούσε αρχικά ο Κέβιν Σπέισι, μετά τις κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση. Τα επαναληπτικά γυρίσματα διήρκεσα περίπου δέκα ημέρες και ο Σπέισι αντικαταστάθηκε από τον Κρίστοφερ Πλάμερ. 

 

Αρχικά ο Σκοτ είχε πει στην εφημερίδα Guardian πως όλοι οι εμπλεκόμενοι ηθοποιοί έκαναν τα νέα γυρίσματα δωρεάν. Λίγες ημέρες αργότερα, ανώνυμες πηγές αποκάλυψαν στο USA Today πως ο Γουόλμπεργκ πληρώθηκε 1.5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η Μισέλ Ουίλιαμς λιγότερο από 1.000 δολάρια. 

 

Ο Κρίστοφερ Πλάμερ και η Μισέλ Ουίλιαμς ήταν υποψήφιοι για Χρυσή Σφαίρα για τις ερμηνείες τους στην ταινία, που ασχολείται την απαγωγή του γιου του δισεκατομμυριούχου Ζαν Πολ Γκετί.

 

Η ηθοποιός μέχρι στιγμής δεν έχει σχολιάσει τίποτα σχετικά με τα δημοσιεύματα. Ο Γουόλμπεργκ από την πλευρά του δήλωσε πως στηρίζει «100%» το δικαίωμα για ίσες αμοιβές μεταξύ ανδρών και γυναικών στο Χόλιγουντ. 

 

Με πληροφορίες από Guardian


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!