Στον τελικό χειροσφαίρισης τα κορίτσια του 4ου ΓΕΛ Σταυρούπολης

Τελικός Πανελληνίου Πρωταθλήματος με φόντο το Παγκόσμιο του Κατάρ 
....του Αστέριου Τακίρη

Πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε ένα υπέροχο ταξίδι για την ομάδα χειροσφαίρισης κοριτσιών του 4ου ΓΕΛ Σταυρούπολης, αυτό του πρωταθλήματος των λυκείων.
Οι αγώνες πραγματοποιούνται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και το 4ο ΓΕΛ Σταυρούπολης προχώρησε απο νίκη σε νίκη. Κορμός της ομάδας αυτής  η ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης.

Το ταξίδι ξεκίνησε με αντίπαλο την ομάδα του Λυκείου της Μυγδονίας η οποία παραδόθηκε με 30-3.
Επόμενος σταθμός τα  Γιαννιτσά,  με την ομάδα του 4ου ΓΕΛ  να περνά και τον σκόπελο, που βρίσκεται μπροστά από την ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, που φιγουράρει χρόνια στην Α1 εθνική κατηγορία γυναικών, με το 28-24.
Με την είδηση πως όλα πρέπει να γίνουν γρήγορα, η ομάδα την Παρασκευή 16/2  ταξίδεψε στην Λαμία. Σε μια καυτή έδρα, που δημιούργησαν οι μαθητές του λυκείου της Λαμίας, το 4ο ΓΕΛ Σταυρούπολης δεν άφησε κανένα περιθώριο, στα κορίτσια από την πρωτεύουσα της  Φθιώτιδας και πέρασε με το εντυπωσιακό 27-10.
Το σκορ αυτό ήταν αρκετό ώστε ο νικητής του αγώνα Τρίκαλα-Καρδίτσα να αποχωρήσει από το μεταξύ μας αγώνα και τα κορίτσια να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη, για να αγωνιστούν με την ομάδα της Πυλαίας.
Τα κορίτσια του 4ου ΓΕΛ Σταυρούπολης πέρασαν και από την Πυλαία, παρά την σημαντική απουσία της Χριστίνας Μαυροπούλου και συνέχισαν το ταξίδι τους στην Αθήνα για το  final-4.

Final -4 Λυκείων (18-19/2)

Στην Νέα Ιωνία έγιναν οι 2 ημιτελικοί. Το Καματερό μετά την άνετη νίκη στον πρωϊνό αγώνα απέναντι στην Νέα Ιωνία περίμενε τον αντίπαλο του για τον αυριανό τελικό.
Στις 15:00 στον 2ο ημιτελικό το 4ο ΓΕΛ Σταυρούπολης αντιμετώπισε την ομάδα της Κύπρου, που δεν παρουσίασε ιδιαίτερη αντίσταση και το τελικό σκορ σταμάτησε στο 22-35


Αύριο ο μεγάλος τελικός λυκείων θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ

Καματερό – Σταυρούπολη

Ήδη τα κορίτσια  που κάνουν περήφανη την πόλη μας, το σχολείο τους, αλλά και τον ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης, βρίσκονται στις δύο καλύτερες ομάδες λυκείων στην Ελλάδα.
Η συνέχεια θα είναι συναρπαστική, μιας και η νίκη αύριο δεν θα δώσει στον νικητή απλά το πρωτάθλημα Ελλάδας, αλλά και μια θέση στο Παγκόσμιο του Κατάρ, που ξεκινά την Τετάρτη 21/2.

Πολλές ευχές για κατάκτηση του τροπαίου!!!





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!