Από παθολογικά αίτια ο θάνατος 54χρονου στη φωτιά της Μάνδρας

Σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος 54χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε το απόγευμα στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας από την πυρκαγιά στο εργοστάσιο στην Μάνδρα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, που ενημερώθηκε σχετικά από το νοσοκομείο.

Ο 54χρονος μεταφέρθηκε πιθανότατα με ΙΧ αυτοκίνητο στο Θριάσιο, πριν φτάσουν στον τόπο της πυρκαγιάς τα πυροσβεστικά οχήματα κι εκεί κατέληξε.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, ο 54χροννος ήταν εργαζόμενος στην εταιρεία και ήταν έξω από το φλεγόμενο κτίριο, όταν ένιωσε αδιαθεσία, η οποία είχε τραγική κατάληξη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο εργαζόμενος είχε καρδιολογικά προβλήματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!