Διαμαρτυρία αντιεξουσιαστών έξω από το σπίτι του Λουκά Παπαδήμου

Η ομάδα πέταξε τρικάκια και ανήρτησε πανό πάνω έξω από το σπίτι του κ. Παπαδήμου με αφορμή την απεργία πείνας του φυλακισμένου Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου.

Ο Γιαγτζόγλου κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και για τις επιθέσεις με βόμβες – δέματα κατά Ευρωπαίων αξιωματούχων, μεταξύ των οποίων και ο Λουκάς Παπαδήμος στις 28 Οκτωβρίου.

Ο 29χρονος είχε μεταχθεί από τις φυλακές Λάρισας, στις οποίες κρατείται, στις φυλακές Κορυδαλλού στο πλαίσιο διεξαγωγής δίκης που θα πραγματοποιούνταν την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα για παλαιότερη υπόθεση, η οποία αφορούσε μεταφορά εκρηκτικών σε σακίδια στο κέντρο της Αθήνας.

Ωστόσο, η δίκη αναβλήθηκε και ο Κ. Γιαγτζόγλου προχώρησε σε απεργία πείνας με αίτημα την παραμονή του στις φυλακές Κορυδαλλού με αποτέλεσμα το Σάββατο να προκληθεί σοβαρή ένταση στις φυλακές του Κορυδαλλού.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!