Συνεχίζεται ο αγώνας για τν απομάκρυνση επικίνδυνης κεραίας στην Πολίχνη!!!


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΧΝΗ!!!

Την Παρασκευή 23/02/2018 το απόγευμα, αντιπροσωπεία κατοίκων της Πολίχνης μαζί με τη νομικό σύμβουλο και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Περιβάλλοντος του Δήμου Παύλου Μελά Σάκη Λαζαρίδη πραγματοποίησαν διαμαρτυρία  στα  τοπικά  υποκαταστήματα των εταιριών κινητής τηλεφωνίας που εγκατέστησαν εδώ και 2 μήνες περίπου, καμουφλαρισμένο πάνω σε οικοδομή σύστημα κεραιών  στην περιοχή τους, Αγ. Γεωργίου 6.
Οι κάτοικοι διαμαρτυρόμενοι και ανήσυχοι για τις επιπτώσεις των κεραιών στη δημόσια υγεία, τοποθετημένες εντός του πυκνού πολεοδομικού ιστού επέκτασης της Πολίχνης και σε απόσταση πολύ μικρότερη των 300 μέτρων από κατοικίες με μικρά παιδιά και ανθρώπους με προβλήματα υγείας, ζητούν την άμεση απομάκρυνσή τους από τις εταιρίες.
Προς αυτή την κατεύθυνση, κατέθεσαν κείμενο διαμαρτυρίας συνοδευόμενο από τις υπογραφές και τα στοιχεία περίπου 350 κατοίκων-συνδρομητών των συγκεκριμένων εταιριών που είναι αποφασισμένοι να διακόψουν τη σύνδεσή τους στις συγκεκριμένες εταιρίες εάν αυτές δεν προχωρήσουν άμεσα στην απομάκρυνση του συστήματος κεραιών.
Αναμένεται η απάντηση των εταιριών σε συγκεκριμένο άμεσο χρονικό διάστημα που τους έχει τεθεί από τους κατοίκους.
Επιπλέον, οι κάτοικοι έχουν προχωρήσει σε κινήσεις καταγγελιών προς την αρμόδια Πολεοδομία Κορδελιού-Ευόσμου καθώς και στις απαραίτητες  νομικές ενέργειες μέσω εξουσιοδοτημένων δικηγόρων των ιδίων και του Δήμου Παύλου Μελά.

Στους κατοίκους και στον αγώνα τους για την προστασία της υγείας τους συμπαραστέκονται, μαζί με το Δήμο Παύλου Μελά που εξέδωσε πρόσφατα σχετικό ψήφισμα συμπαράστασης, πολλοί τοπικοί σύλλογοι όπως: Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων (5ου, 12ου, 10ου Δημοτικού σχολείου Πολίχνης), Αθλητικός Σύλλογος ΑΕΤΟΙ Πολίχνης, Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΓΑΣΟΣ Πολίχνης, Σκακιστικός Όμιλος Πολίχνης, Σύλλογος Γυναικών Πολίχνης, κ.ά.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!