«Τιτίβισμα» Τσίπρα από την Σκύρο

Στη Σκύρο βρίσκεται για το τριήμερο της Αποκριάς βρίσκεται με την οικογένειά του ο πρωθυπουργός. Ο Αλέξης Τσίπρας, με την ευκαιρία της διαμονής του στο νησί, επισκέφθηκε την 135η Σμηναρχία Μάχης μαζί με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Ο πρωθυπουργός ανέβασε φωτογραφίες από την επίσκεψή του στο Twitter αναφέροντας «Με την ευκαιρία της παρουσίας μου στο νησί της Σκύρου, επισκέφθηκα σήμερα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας την 135η Σμηναρχία Μάχης. Συνομιλήσαμε με τους πιλότους και τους τεχνικούς που βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή για την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων».

Με την ευκαιρία της παρουσίας μου στο νησί της Σκύρου, επισκέφθηκα σήμερα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας την 135η Σμηναρχία Μάχης. Συνομιλήσαμε με τους πιλότους και τους τεχνικούς που βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή για την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. pic.twitter.com/i9niPOT6Gj

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 18 Φεβρουαρίου 2018

Tweet για την επίσκεψη έκανε και ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος.

Ο Πρωθυπουργός στη Σκύρο συνομίλησε με τους μαχητές του Αιγαίου τους άγρυπνους τεχνικούς της ΠΑ και όλο το προσωπικό συγχαίροντας τους και ευχόμενος καλή Σαρακοστή pic.twitter.com/o75XNPE7zK

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 18 Φεβρουαρίου 2018

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του υπουργείου Εθνικής Αμυνας ο κ. Τσίπρας συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους, καθώς και με το υπόλοιπο προσωπικό της μονάδας, τους συνεχάρη για το έργο τους και τους ευχήθηκε «καλή δύναμη» στην αποστολή τους. Τους ευχήθηκε, επίσης, για τη Σαρακοστή.


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!