‘’Κόκκινο’’ στη σπατάλη, ‘’πράσινο’’ στην εξοικονόμηση ενέργειας από τις συντηρήσεις της Σχολικής Στέγης του Δήμου Παύλου Μελά


Οι πράσινες παρεμβάσεις στα σχολικά κτίρια του Δήμου Παύλου Μελά συνεχίζονται και μέσα στο 2018 από το Τμήμα Σχολικής Στέγης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, που προχωρά στις απαραίτητες εργασίες ενεργειακών συντηρήσεων των σχολικών μονάδων Ευκαρπίας, Σταυρούπολης, Πολίχνης.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Στέφανος Βάρφης ενημερώθηκαν από τα υπηρεσιακά στελέχη Γιώργο Αιγίδη και Άννα Δημητρού που συνέταξαν τη σχετική μελέτη της Σχολικής Στέγης η οποία έλαβε υπόψη τις απαιτήσεις του ΚΕΝΑΚ (Κανονισμός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων), τα περιβαλλοντικά οφέλη, την ενεργειακή εξοικονόμηση και με στόχους τη διασφάλιση της επάρκειας θέρμανσης για τη μαθητική κοινότητα αλλά και τα σημαντικά οικονομικά οφέλη.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!