Μαξίμου: Ούτε λέξη από τη Νέα Δημοκρατία για τις φασιστικές απειλές

«Η Νέα Δημοκρατία εδώ και δύο ημέρες δεν έχει βρει ούτε μία λέξη για να καταδικάσει τις φασιστικές απειλές» αναφέρει σε σχόλιό του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και προσθέτει πως «όσοι αγκαλιάζουν την ακροδεξιά, χαϊδεύουν τα αυτιά των μισαλλόδοξων πατριδοκάπηλων και επιχειρούν να διχάσουν τους Έλληνες, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρεται στην απειλή για «σφαίρες για τους προδότες» που εκτόξευσε η επικεφαλής ακροδεξιού κόμματος, σε τηλεοπτικό μήνυμα πρόσκλησης στο συλλαλητήριο της Κυριακής και στην απειλητική επιστολή προς τον υπουργό Εξωτερικών ότι έχουν τρεις σφαίρες για τον ίδιο.

«Μετά τις "σφαίρες για τους προδότες" που υποσχόταν η επικεφαλής ακροδεξιού κόμματος σε κάλεσμά της για το συλλαλητήριο της Κυριακής, σήμερα οι σφαίρες έφθασαν με απειλητικές επιστολές στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά» επισημαίνει το γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!