Βρετανία: Η Τερέζα Μέι θέλει να αλλάξουν τα δικαιώματα των Ευρωπαίων πολιτών μετά το Brexit

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι θέλει να διαπραγματευθεί μια συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για να αλλάξουν τα δικαιώματα των Ευρωπαίων πολιτών που φθάνουν στη Βρετανία, κατά τη μεταβατική περίοδο μετά τη διαδικασία του Brexit, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπός της.

«Όποιος έρθει στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από τον Μάρτιο του 2019 θα έχει τα δικαιώματα που καθορίζονται στη συμφωνία του Δεκεμβρίου. Όποιος έρθει μετά αυτήν την περίοδο θα έχει τα ίδια δικαιώματα όπως τώρα, κατά τη μεταβατική περίοδο», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

«Κατά τη μεταβατική περίοδο, θα εφαρμόσουμε ένα σχέδιο καταγραφής για τις νέες αφίξεις», πρόσθεσε. «Τα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων που έφθασαν κατά τη μεταβατική περίοδο μετά το τέλος της περιόδου αυτής είναι θέμα διαπραγμάτευσης. Η πρωθυπουργός ήταν σαφής ότι αυτά τα δικαιώματα θα είναι διαφορετικά από τα δικαιώματα όσων ήρθαν πριν».

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!