Super League: Δίκαιη ισοπαλία στη Λάρισα

Λάρισα και Πανιώνιος έμειναν στο 0-0 στην AEL FC Arena, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ύστερα από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι από το οποίο έλειψε μόνο το γκολ.

Οι πιο αξιόλογες στιγμές του πρώτου μισού προήλθαν από δύο στημένες μπάλες και είχαν για πρωταγωνιστή τον Μπανανά, ο οποίος στο 9ο και 41ο λεπτό απείλησε την εστία των «βυσσινί» με τις κεφαλιές που κέρδισε σε εκτελέσεις φάουλ. 

Η Λάρισα είχε την κατοχή της μπάλας αλλά όχι και δημιουργία, ούτε μπορούσε να απειλήσει από τον άξονα, χάνοντας την πρώτη μεγάλη ευκαιρία της στο 53΄.

Στο σημείο εκείνο Ναζλίδης και Κριζμάν άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο Κροάτης βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από το δοκάρι του Κότνικ. 

Οι «κυανέρυθροι» απάντησαν στο 72΄ με ένα σόλο του Σπιριντόνοβιτς, που κατέληξε σε σουτ του Αυστριακού, με τον Γκόλια να κάνει την κόντρα και την μπάλα να καταλήγει κόρνερ, ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.
 
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν νέα ευκαιρία στο 82΄, όταν ο Σπιριντόνοβιτς ταλαιπώρησε τη θεσσαλική άμυνα και βρήκε τον Λάμπρου, που σούταρε διαγώνια και μόλις άστοχα, με τον Νίλσεν να μην προλαβαίνει την μπάλα ελάχιστα στην προβολή που επιχείρησε.

Στο 89΄ ο κύκλος των χαμένων ευκαιριών ολοκληρώθηκε, όταν ο Μιλοσάβλιεβιτς σούταρε ελάχιστα άουτ. 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!