Μέχρι τις 2 τα ξημερώματα θα αποκατασταθεί η υδροδότηση στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, για τα προβλήματα υδροδότησης που αντιμετωπίζει η συμπρωτεύουσα λόγω της βλάβης σε αγωγό της ΕΥΑΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δήμαρχοι που παρέστησαν στη σύσκεψη, άσκησαν σκληρή πίεση στην ΕΥΑΘ προκειμένου να λυθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα το πρόβλημα, καθώς και για να γίνει αναλυτική ενημέρωση των πολιτών της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από την πλευρά της ΕΥΑΘ τονίστηκε πως το αισιόδοξο σενάριο είναι να αποκατασταθεί πλήρως η υδροδότηση στην πόλη μέχρι τις 2 τα ξημερώματα.

Σε δηλώσεις του εξερχόμενος από το Διοικητήριο, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου τόνισε:

"Δεν είναι ώρα και στιγμή για αναζήτηση ευθυνών σχετικά με το ζήτημα της υδροδότησης της Θεσσαλονίκης και της ταλαιπωρίας την οποία έχουν υποστεί οι πολίτες. Η σύσκεψη τελείωσε ανακοίνωση για το θέμα της πορείας της ομαλής υδροδότησης ολόκληρης της Θεσσαλονίκης θα βγάλει αυτός που έχει την ευθύνη της διοίκησης και της διατήρησης του εν λόγω προβλήματος η ΕΥΑΘ".

Δείτε το βίντεο:

thestival


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!