Συντετριμμένη η μητέρα της 37χρονης Κατερίνας

Συντετριμμένη δηλώνει η μητέρα της Κατερίνας Γοργογιάννη, η οποία εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Τετάρτης στο πάρκο Νεολαίας στο Ηράκλειο.

Η κα. Σταυρούλα Γοργογιάννη, μίλησε στο cretapost.gr για την τραγική κατάληξη στις αναζητήσεις του παιδιού της που είχε εξαφανιστεί από την 5η Μαρτίου.

«Δυστυχώς έγινε αυτό που φοβόμουν. Περίμενα ότι το παιδί μου είχε πάθει κάτι κακό και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Ήρθε η στιγμή που μου το επιβεβαίωσε ο γιος μου, ο Γιώργος ότι η Κατερίνα μας ήταν νεκρή. Δεν είχα το κουράγιο να δω το παιδί μου μέσα σε μία μαύρη σακούλα, το άψυχο κορμάκι της, της Κατερίνας μου» είπε η κα. Γοργογιάννη με δάκρυα στα μάτια.

Ανέφερε δε πως και τα δύο της παιδιά τα μεγάλωσε μόνη της, μέσα από πολλές δυσκολίες και πολλά προβλήματα, αφού ο πατέρας τους πέθανε αρκετά νέος.

«Και τα δύο μου παιδιά τα μεγάλωσα μόνη μου με κόπους και στερήσεις. Δεν ξέρω, τι συνέβη και έφυγε η Κατερίνα από το σπίτι, δεν ξέρω τι παράπονο μπορεί να είχε το παιδί μου» είπε.

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!