ΠΑΜΕ και «Δεν Πληρώνω» απειλούν να εισβάλουν σε συμβολαιογραφεία -Μάχη για τους πλειστηριασμούς [εικόνες & βίντεο]

Ενταση επικρατεί έξω απο πολλά συμβολαιογραφικά γραφεία της Αθήνας, καθώς διαδηλωτές του ΠΑΜΕ αλλα και της Λαικής Ενότητας και του Κινήματος Δεν Πληρώνω προσπάθησαν λίγο νωρίτερα να εισβάλουν στα κτήρια, καθώς οπως ισχυρίζονται στα γραφεία γίνονται παράνομοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ βρέθηκαν αντιμέτωποι με ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας. Οι διαδηλωτές χαρακτηρίζουν τους πλειστηριασμούς παράνομους και για ώρα χτυπούσαν την πόρτα του συμβολαιογράφου απαιτώντας να τους ανοίξει και να κάνουν παρέμβαση.

Λίγο αργότερα τα μέλη του ΠΑΜΕ έκαναν νέα παρέμβαση εξω απο δεύτερο συμβολαιογραφικό γραφείο επίσης στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς να δημιουργηθούν επεισόδια.

Την ίδια στιγμή μέλη της Λαϊκής Ενότητας και του κινήματος «Δεν Πληρώνω» βρίσκονταν έξω απο άλλο συμβολαιογραφικό γραφείο, επίσης στο κέντρο της Αθήνας, όπου για αρκετή ώρα επικράτησε ένταση με δυνάμεις των ΜΑΤ. Οι ακτιβιστές του Δεν Πληρώνω απαιτούσαν απο τις αστυνομικές δυνάμεις να τους επιτραπεί η είσοδος στην πολυκατοικία ωστε να διαπιστώσουν αν όντως γίνονται πλειστηριασμοί..

Ενταση υπήρξε και όταν, κάποια στιγμή, ένας ένοικος της πολυκατοικίας στην οποία βρίσκεται το συμβολαιογραφικό γραφείο θέλησε να ανέβει στο διαμέρισμά του και οι αστυνομικοί δεν του το επέτρεψαν. Ακολούθησαν αποδοκιμασίες των αστυνομικών απο τους διαδηλωτές..


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!