Δεν αλλάζει το στιλ ο Μίκαελ Σκίμπε

Δεν μοιάζει διατεθειμένος να αλλάξει τη νοοτροπία της Εθνικής ομάδας ο Μίκαελ Σκίμπε. Μέσω των δηλώσεών του έδειξε πως η «γαλανόλευκη» θα εξακολουθήσει να στηρίζεται στις αμυντικές της κολόνες στη νέα περίοδο που αρχίζει μετά τον αποκλεισμό από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ενόψει τόσο του Nations League όσο και των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. 

«Με τον Μανωλά και τον Παπασταθόπουλο έχουμε δυο κεντρικούς αμυντικούς που παίζουν σε κορυφαίο επίπεδο. Η αμυντική μας γραμμή είναι πιο δυνατή από την επιθετική. Ο πραγματικά καλός επιθετικός μας είναι ο Μήτρογλου. Εχασε κάποια ματς εξαιτίας μυικού τραυματισμού και ευτυχώς παίζει ξανά στη Μαρσέιγ και σκόραρε. Είναι ένα καλό παιδί και μπορεί να κάνει πράγματα», σχολίασε σε ΜΜΕ της χώρας του ο Γερμανός. 

Ισως με τα παραπάνω λόγια να προσπαθούσε να προϊδεάσει για το τι πρόκειται να δούμε στις δύο φιλικές αναμετρήσεις της Εθνικής. Αρχής γενομένης την Παρασκευή με την Ελβετία στο ΟΑΚΑ (20.00, Epsilon TV) και έπειτα κόντρα στην Αίγυπτο στη Ζυρίχη την Τρίτη 27 Μαρτίου (21.00, Epsilon TV). Οπως γίνεται αντιληπτό, μόνο εύκολα δεν θα είναι τα τεστ, αφού μιλάμε για ομάδες που το καλοκαίρι θα βρεθούν στα γήπεδα της Ρωσίας συμμετέχοντας στο Μουντιάλ. 

Οσον αφορά την προετοιμασία, χθες πραγματοποιήθηκε προπόνηση πρωί και απόγευμα με το βάρος να πέφτει στην τακτική.

Οι διεθνείς που απουσίαζαν από το πρόγραμμα της Δευτέρας (Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Μήτρογλου, Γιαννιώτας και Ρέτσος), κατέφθασαν στην Ελλάδα και ενσωματώθηκαν με τους υπόλοιπους.

Το ευχάριστο για τον Σκίμπε ήταν πως δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός, ενώ το απόγευμα χώρισε τους παίκτες σε τρεις ομάδες (μπλε, κίτρινοι, πορτοκαλί) και ακολούθησε οικογενειακό διπλό με τους ρυθμούς προπόνησης να είναι ανεβασμένοι, καθώς οι περισσότεροι δεν προέρχονται από αγωνιστική απραξία. Αλλωστε, όπως τόνισε στην πατρίδα του... «η διακοπή δεν επηρεάζει τη δουλειά μου. Οι περισσότεροι παίκτες μου παίζουν στο εξωτερικό και για τους λίγους που αγωνίζονται εδώ το Σαββατοκύριακο ήταν ελεύθερο. Αυτό δεν είναι κακό για την Εθνική ομάδα». 


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!