Καλιφόρνια: Ένοπλος κρατάει ομήρους σε κέντρο βετεράνων

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ομηρία εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ υπάρχουν αναφορές για πυροβολισμούς. Η αστυνομία, όπως επισημαίνει το KTVU, κάνει λόγο για 15-20 πυροβολισμούς που σημειώθηκαν εντός των εγκαταστάσεων.

Αξιωματούχος του κέντρου τόνισε στο KFOR4 ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω ή μέσα στο κτίριο.

 

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή προειδοποιώντας τους πολίτες να μην πλησιάσουν το σημείο. Αξιωματούχοι του FBI έχουν σπεύσει ενώ ομάδα της SWAT πρόκειται να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τον ένοπλο.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ένας άνδρας με αυτόματο όπλο, ντυμένος στα μαύρα και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, μπήκε στις εγκαταστάσεις και κρατάει ομήρους. Άγνωστο είναι αν υπάρχουν τραυματίες.

Police say that 15 to 20 shots were fired at the Yountville Veterans Center, where three people were taken hostage. https://t.co/PmEDdRErzO Video: @MarkIbanez2 pic.twitter.com/E5gCs0p7LN

Στις εγκαταστάσεις όπου σημειώθηκε το περιστατικό, οι οποίες λειτουργούν από το 1884, ζουν περισσότερα από 1.000 άτομα και πρόκειται για τον μεγαλύτερο οίκο βετεράνων στις ΗΠΑ.


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!